Salawaku

Salawaku

Salawaku 
Speelfilm van Pritagita Arianegara
Lengte : 82 min.
Gesproken taal: Indonesisch
Ondertiteling: Engels

Als op een dag zijn zus Binaiya is verdwenen gaat de tien jaar oude wees Salawaku op pad om haar terug te halen, zonder te weten dat zij eigenlijk helemaal niet gevonden wil worden. Op zijn avontuur langs het eiland Seram in de Molukken treft het jongetje een andere jonge vrouw die haar leven in de steek heeft gelaten. Hij vindt een verdrietige Sara op een afgelegen plek van het eiland, omdat haar relatie net op de klippen is gelopen. Het onwaarschijnlijke koppel besluit samen op pad te gaan, want ze zijn onder de hete Molukse zon niet alleen op zoek naar Salawaku’s verloren zus, maar ook naar hun eigen plek op deze wereld. 

Trailer Salawaku

Reacties zijn gesloten.