Song for my children

Song for my children

Documentaire over het Dialita-koor, dat de kracht van muziek gebruikt om een  vergeten geschiedenis door te geven. Na meer dan 50 jaar zwijgen, zingen enkele overlevenden van de tragedie van  1965 liedjes die in de gevangenis zijn geschreven en al lang verdwenen zijn. Om  hun trauma te helen en het verzoeningsproces op gang te brengen, in een land  dat ooit verdeeld was door politieke ideologieën. 

Dialita is een koorgroep met als leden overlevenden en familie van overlevenden. De meesten van hen zijn ouder dan 50 jaar. Met de kracht van hun liedjes willen ze een alternatief verhaal bieden voor de tragedie van 1965, vooral met de jonge generatie, van wie velen niets weten van de tragedies in 1965. Ze namen ook een album op om geld in te zamelen om voormalige politieke gevangenen te helpen .

Titel: Song for my children

Soort: Documentaire

Duur: 98 minuten

Regie: Shalahuddin Siregar

Gesproken taal: Indonesisch

Reacties zijn gesloten.