After Multatuli left (Nadat Multatuli vertrok)

After Multatuli left (Nadat Multatuli vertrok)

In de documentaire gaan we in Lebak op zoek naar wat er wel of niet is veranderd ‘Nadat Multatuli vertrok’. We volgen de voetsporen van Arjan Onderdenwijngaard uit 1987. Met hem bezoeken we opnieuw het gehucht Badur waar hij met verschillende mensen praat over hoe het hen is vergaan sinds hij ze 32 jaar geleden filmde. Het boek ‘Max Havelaar’ en zijn opnames uit 1987 dienen als referentie voor deze documentairefilm.

Titel:  After Multatuli left (Nadat Multatuli vertrok)
Soort: Documentaire
Regisseur: Yogi D. Sumule/Arjan Onderdenwijngaard
Duur: 88 minuten
Taal: Indonesisch en Nederlands (met Engelse ondertiteling)

Locatie: LUX Nijmegen, Mariënburg 38-39, 6511 PS Nijmegen

Reacties zijn gesloten.